Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35

Thread: rear main seal 4.3 v6 vortec

  1. #31
    Banned
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Lyndon, Kansas
    Posts
    7,511
    You got it man.


    89' S10 blazer 4wd: 355, 650 dp, rpm intake, comp 282 roller cam, modified vortecs, T56 Six speed, 8.8 ls rear, headers, x-pipe, spintech pro street mufflers, and......AC

    Blazer burnout video - http://www.youtube.com/watch?v=sP7iLypoDI4

  2. #32
    SENIOR MEMBER JERM's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Tulsa-Oklahoma
    Posts
    1,433
    cool
    !!!!!!!!!!!!!NEW PICS!!!!!!!!!!!!
    mycardomainpage


  3. #33
    SENIOR MEMBER JERM's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Tulsa-Oklahoma
    Posts
    1,433
    well it happens to not be my rear main seal. we pulled off a dust shield to get started and seen the seal is clean and dry. so i guess it could be a intake manifold or valve cover? it has oil all over the oil pan and drips only every now and then but sometimes worse. but around the pan on the edges its clean. so i wouldnt think it to be the oil pan gasket.


    ?
    !!!!!!!!!!!!!NEW PICS!!!!!!!!!!!!
    mycardomainpage


  4. #34
    . SlimJimmy's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Edmonton. Canada
    Posts
    4,012
    Maybe a long shot, but could it be the oil pan drain bolt or loose galley plugs?

  5. #35
    SENIOR MEMBER JERM's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Tulsa-Oklahoma
    Posts
    1,433
    what is a galley plug?
    !!!!!!!!!!!!!NEW PICS!!!!!!!!!!!!
    mycardomainpage


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •