Results 1 to 7 of 7

Thread: problem with bags pissing me off help plz

  1. #1
    Einstein slipsonoma's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Detroit
    Posts
    105

    problem with bags pissing me off help plz

    whats up i just bought this s-10 that was already bagged in the front. anyway the bags dont want to fill up all the way every time i press the switch. also one of the bags sometimes doesnt inflate at all.

    they dump good every time though. its just when i go to put them up, only one side goes up very little. only on occasions i get both bags to go up all the way. can someone help me out please? thanks - mike

  2. #2
    Box Luv BlazingDood13's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Ft.Worth, Tx
    Posts
    2,068
    either your valves are clogged, or the wires are cut somewhere, or your ground is not good

    edit: or could be your switch box as well
    www.DFWminis.com

  3. #3
    Bunny-Hoppin' Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Beaverton, MI
    Posts
    113
    Originally posted by BlazingDood13
    either your valves are clogged, or the wires are cut somewhere, or your ground is not good

    edit: or could be your switch box as well
    I agree... it's gotta be in the valves if you don't hear any air leaking when you try to lift. I'd check the wiring and then take apart the valves. i once got a piece of silicone wedged in my valve and thought i'd blown out a bag cause it wouldn't lift.
    Drag Hard... Drag Often

    1996 4-door Blazer, Shaved, Phantom grill, Chrome 2000 front bumper, 18" Lexani's w/Toyo Proxies, 2-12" Viper subs, 8-Premier 4-way surrounds (4-6 1/2's, 2 6x9's, 2 3x5's) Premier organic display head unit, 1000 watt sub amp, York belt-driven compressor, 8-1/2" GC 450 Extreme valves, 1/2" line, Air Lift Extreme bags, 12-gallon tank, 10 switches, 250+ psi, and PRIMER!!!

  4. #4
    Einstein slipsonoma's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Detroit
    Posts
    105
    when i try to lift i hold the swutch down and when i release i hear a small psst

  5. #5
    Einstein slipsonoma's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Detroit
    Posts
    105
    ok i figured it out the plug wasnt plugged into the switch box all the way..

    im new to bags but how long should my tank hold air? im not sure how big it is ill snap a pic later. on the compressor it says "every 15 minutes on should have 15 minutes off" the bags work fine while the compressor is on but when its off it works for a little bit after. is this normal? or am i just hitting the switches too much?

  6. #6
    Box Luv BlazingDood13's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Ft.Worth, Tx
    Posts
    2,068
    what kind fo compressor?
    www.DFWminis.com

  7. #7
    BLF #1 BITCHES! slow 89's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    south jersey
    Posts
    5,769
    you probably have a small tank and are running out of air.. and by what you said w/ the 15 on 15 off.. it sounds like you have a small compressor

    the bigger the tank the longer you can play with the bags untill the compressor kicks on.. but if you get a larger tank you need a bigger compressor
    WWW.HAGGARDFAB.COM

    //NC\\
    Negative Camber

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •