Results 1 to 8 of 8

Thread: Wtf!!!wtf!!!help!!!help!!!

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    JACKTOWN 6 0 1
    Posts
    24

    Wtf!!!wtf!!!help!!!help!!!

    Yo! Installin da 2.8 yesterday and the transmission dipstick touched those 2 studs on da firewall.Sparks!!Smoke!!!!:blowup: :blowup: Know I got No Lights,No Radio,and most of all no FUEL PUMP!!!!!!HELP ya boy out!!!!! ASAP
    Checked all fuses and changed the accessories relay that goes to the studs!!
    Last edited by CUBE; 06-07-2005 at 07:37 PM.
    "Riding Dirty Candy Paint Look'n Pretty"

  2. #2
    Zombie Killer 6SpeedBlazer's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Lake St. Louis
    Posts
    6,594
    check your relays and fuses and such

  3. #3
    Bone-Stock Member Stir-Fry's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Central Kentucky
    Posts
    223

    Re: Wtf!!!wtf!!!help!!!help!!!

    Originally posted by CUBE
    Yo! Installin da 2.8 yesterday and the transmission dipstick touched those 2 studs on da firewall.Sparks!!Smoke!!!!:blowup: :blowup: Know I got No Lights,No Radio,and most of all no FUEL PUMP!!!!!!HELP ya boy out!!!!! ASAP
    Sounds awesome.

    You've shorted something out.

    Check your fuses, as said before.
    Listen, I just want my truck to last till next year.
    Just one more year baby.
    And next year I say the same thing.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    JACKTOWN 6 0 1
    Posts
    24
    Checked all fuse and changed the accessories relay that runs to the 2 studs. Any other suggestion.
    "Riding Dirty Candy Paint Look'n Pretty"

  5. #5
    No More Fat Bitchez. BlazednConfuzed's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Someplace,Somewhere,Sometime
    Posts
    341
    Did you check the fusible link at the starter?
    Did I Say or do Something you don't like? Click HERE to do something about it.
    2 DOOR LOVE

    Originally posted by otter

    Hey, I'm glad to see that they finally got the internet out in the sticks. But, for the sake of society please go back to fucking your sister and ignore the internet.

  6. #6
    Eat.Sleep.Lift...repeat EmptyPockets's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    East Side
    Posts
    6,498
    why are you talkin like a moron YO!

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ohio
    Posts
    29
    Check your wires that go back to the fuel pump, radio and lights. You might have burned one or all of those out. Make sure your relay is good. Also make sure the wires going to the relay aren't burned up inside the connector.
    REAL RIDES ARE BUILT NOT BOUGHT!

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Carlisle PA, or Charlotte NC
    Posts
    2,008
    might have melted a ground wire man... check the ground wires that go back to your battery.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •