Results 1 to 7 of 7

Thread: newbie with emission problems

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3

    newbie with emission problems

    ok i just took my 92 4x4 blazer to the testing station and it failed. it says that i'm allowed 1.6 HC and i got 3.8887 and that i'm allowed 40.0 CO and i got 83.6768. im not sure what this means but i really need to fix it soon. only have a couple of days left. any help would be greatly apreciated. so thanx in advance

  2. #2
    Registered User casper80's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    El Paso Tx
    Posts
    42
    can you post the actual report so that i can c all the reading

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3
    i dont have a scanner but maybe i can take a pic

  4. #4
    Registered User casper80's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    El Paso Tx
    Posts
    42
    ok

  5. #5
    Registered User casper80's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    El Paso Tx
    Posts
    42
    im going to the store c if you can have them ready more likely looks like the cat

  6. #6
    Registered User casper80's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    El Paso Tx
    Posts
    42
    ill b back about 30 min

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3
    heres what they gave me



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •