Results 1 to 6 of 6

Thread: blower not working

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    waycross,ga
    Posts
    7

    blower not working

    ok so i had changed my heater core,an while i was doing that i took the dash out to fix it.put it all back together now the blower doesnt work at all..i am pretty sure i pluged everything back up.but i did notice when putting the electrical connecter back on the switch,that the second terminal in on the plug look metal didn't think nothing off it til i didnt work,i have checked fuses.looking for ideas on were to start looking to get it working.oh yeah its in a 89 blaze 4.3

  2. #2
    Registered User scooterb's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    142
    just kick it !!!!!.............

    naw but what ill do is get a jumper wire..(just a power source)...and try to see if it turns on ...try this at to motor first then if it works there ..try it at the switch

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    waycross,ga
    Posts
    7
    how do i jump it at the switch,an motor if u don't mine me asking. thanks for ya help

  4. #4
    Registered User scooterb's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    142
    what ill do is get a test light and turn the key and see what wire gets power .....and use the wire that has power to and touch the other wires to see if it turns on

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    waycross,ga
    Posts
    7
    thanks scooterb i will try it when i get home early enough

  6. #6
    Registered User scooterb's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    142
    no prob.. let me know if u get it workin good luck

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •