Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

Thread: fuel question

  1. #16
    5.7L VORTEC 350 blazin4low's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Jax,FL
    Posts
    2,615
    have you checked the voltage at the pump yet?
    http://i158.photobucket.com/albums/t114/VortecBlazer/sidredo.jpg
    Tuned by Bland Tuning
    Transmission built by Transbuilderguy on FSC!
    Marine Intake swap by me

  2. #17
    lowered member mpeace's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Rome, GA
    Posts
    1,155
    No not yet,I figured if it was priming it was working,but I am gonna check the ground and power at the pump next off day.
    If you can't do your custom work yourself then sell your ride.

  3. #18
    lowered member mpeace's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Rome, GA
    Posts
    1,155
    I still can't figure out why the fuel runs straight through the tb,I don't see how it can build up pressure to work the injectors like that.
    Last edited by mpeace; 09-21-2012 at 09:08 AM.
    If you can't do your custom work yourself then sell your ride.

  4. #19
    lowered member mpeace's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Rome, GA
    Posts
    1,155
    got a new Bosch fuel pump and screen I'm gonna put in Sunday and see if that helps.
    If you can't do your custom work yourself then sell your ride.

  5. #20
    lowered member mpeace's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Rome, GA
    Posts
    1,155
    fuel pump didn't help the fuel still runs straight through the tb back to the tank and not out the injectors.
    If you can't do your custom work yourself then sell your ride.

  6. #21
    Zombie Killer 6SpeedBlazer's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Lake St. Louis
    Posts
    6,594
    check the injectors with a noid light to see if they are getting a signal to fire.

    check to see if it will start on starter fluid

  7. #22
    lowered member mpeace's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Rome, GA
    Posts
    1,155
    It will try to start when you pour gas into the tb,
    It looks like it has water in the gas because it has white milky stuff in the gas.
    Will the injectors put water out?
    If you can't do your custom work yourself then sell your ride.

  8. #23
    lowered member mpeace's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Rome, GA
    Posts
    1,155
    fixed bad wire running from the computer to the ecm
    If you can't do your custom work yourself then sell your ride.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •