Results 1 to 4 of 4

Thread: rough idle/run

  1. #1
    Registered User persanod's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Lufkin, TX
    Posts
    11

    rough idle/run

    ive replaced coil, wires, plugs and still idles rough and hesitates. its a 2000 s10 blazer 4.3. ive cleaned the m.a.f. tired of guessing.... please help

  2. #2
    5.7L VORTEC 350 blazin4low's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Jax,FL
    Posts
    2,613
    how many miles are on it? Could be your spider injectors going out. Mine started the same thing and the cats went out, fixed that then the spider injectors went
    http://i158.photobucket.com/albums/t114/VortecBlazer/sidredo.jpg
    Tuned by Bland Tuning
    Transmission built by Transbuilderguy on FSC!
    Marine Intake swap by me

  3. #3
    Registered User persanod's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Lufkin, TX
    Posts
    11
    there's a little over 200 on it. should i cut out the cat...

  4. #4
    5.7L VORTEC 350 blazin4low's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Jax,FL
    Posts
    2,613
    I wouldn't touch the cats unless it smells like sulfur or sounds like ball bearings rolling around
    http://i158.photobucket.com/albums/t114/VortecBlazer/sidredo.jpg
    Tuned by Bland Tuning
    Transmission built by Transbuilderguy on FSC!
    Marine Intake swap by me

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •